Charmed Magic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Charmed Magic

Forever Charmed

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Къщата на Крис Уорън

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Fibby
Админче
Админче
Fibby

Брой мнения : 40
Registration date : 06.10.2007

Къщата на Крис Уорън Empty
ПисанеЗаглавие: Къщата на Крис Уорън   Къщата на Крис Уорън Icon_minitimeЧет Окт 18 2007, 02:01

Ето я и твоята къщичка Крис Wink
Върнете се в началото Go down
http://fibby-forevercharmed.blogspot.com/
Крис Уорън
Вещер - Уайтлайтър
Крис Уорън

Брой мнения : 18
Registration date : 18.10.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Крис Уорън   Къщата на Крис Уорън Icon_minitimeЧет Окт 18 2007, 02:12

Резиденция "Уорън"
Къщата отвън:
Къщата на Крис Уорън H01eo6

Къщата на Крис Уорън H02vx6

Къщата на Крис Уорън H03lq2

Къщата на Крис Уорън H04tf0

Библиотеката:
Къщата на Крис Уорън CampbellLibrary

Последната промяна е направена от на Чет Ное 15 2007, 20:49; мнението е било променяно общо 1 път
Крис Уорън
Вещер - Уайтлайтър
Крис Уорън

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Крис Уорън   Къщата на Крис Уорън Icon_minitimeСря Окт 24 2007, 12:02

Крис се разхождаше из безлюдната си къща, която по негово усмотрение бе прекалено голяма за да е сам в нея... Родителите му бяха отишли при по-големия му брат, който учеше много далеч от това място. Бе изминала почти седмица от както се бяха заселили в имота и шестнайдесетгодишното хлапе все още не познаваше никой, затова се запъти към вътрешния двор, където да поплува. Водата бе хладка, затова без да се замисля Кристофър скочи вътре. Преплува две три дължини и се отпусна върху надуваемия дюшек.
Крис Уорън
Вещер - Уайтлайтър
Крис Уорън

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Крис Уорън   Къщата на Крис Уорън Icon_minitimeЧет Ное 15 2007, 21:14

Крис и момичетата се телепортираха право в библиотеката в къщата му.
-Сега, какво търсихме? А, да... заклинание за унищожаване на онзи интересен демон...
-Доста интересна библиотека... всичко това е на майка ти и баща ти, така ли?
-Да... и на брат ми, но той отдавна не я е попълвал, тъй като от доста време не живее с нас. Тези книги са сменили хиляди местоположения, докато се спрат в това помещение. Та така...
Тримата търсиха доста време в книгите със заклинанията, но очевидно и тук не се появяваше нищо за техния демон.
-Чудя се... - заговори по-скоро на себе си от колкото на останалите Крис и присви очи срещу една етажерка с книги. - Дали този демон не се унищожава с отвара?
Holly
Админче
Админче
Holly

Брой мнения : 88

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Крис Уорън   Къщата на Крис Уорън Icon_minitimeЧет Ное 15 2007, 21:57

-Да има такъв вариант, но незнам.- вече много отчаяна каза Холи.
-Все пак от всичко което пишеше за демона на онези листи не останах с впечетлението да се убува с отвара, а с заклинание, а дили не е от онези демони които нямат, нито заклинания, нито отвари помня, че скоро бях мярнала един демон който умираше само със силата на волята.- Каза Вероника.
Крис Уорън
Вещер - Уайтлайтър
Крис Уорън

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Крис Уорън   Къщата на Крис Уорън Icon_minitimeЧет Ное 15 2007, 23:59

-Странно... - започна Крис. - Този демон трябва да е от високо ниво, нали така? Това не е на добре. Холи, каза че той търси 13 сърца, нали? Кой демон иска 13 мъртви вещици и вещери? Знае ли се убитите дали са практикували магия в каквато и да е степен? И някой ще ми каже ли коя дата сме днес, защото съм загубил всякаква представа...
Fibby
Админче
Админче
Fibby

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Крис Уорън   Къщата на Крис Уорън Icon_minitimeПет Ное 16 2007, 02:49

Чу се трясък. Младите чародеи се обърнаха и видяха Фийби.
-Какво става тук?-попита изнервено Фийби.
-В града се е появил много интересен демон.-отговори Холи.
-Да знам, точно за това съм ядосана. Аз бях изън града, но защо никой не ми се обади да ми каже, че живота на невинни хора е застрашен?
Те и обясниха, какво е положението и след това настъпи гробно мълчание.
-Знаете ли какво!-възкликна Фийби.
-Какво?-попита Крис.
-Може би този демон се унищожава с помощта на магически предмет, камък или оръжие! Търсили ли сте нещо такова? А колкото до сърцата, които му трябват, единствения начин да разберем, е да мислим като него. За какво може да са ни 13 мъртви вещери? Може би се храни с тях, пренася ги в жертва на някого или нещо такова.-Фийби изказа своето мнение и се замисли.
Крис Уорън
Вещер - Уайтлайтър
Крис Уорън

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Крис Уорън   Къщата на Крис Уорън Icon_minitimeПет Ное 16 2007, 19:42

-И в крайна сметка коя дата сме днес? - попита отново Крис. - Защото... единствения демон, за който се сещам, който иска 13 мъртви вещици е самият Барбас. Възможно е да действа чрез поставено лице.
Holly
Админче
Админче
Holly

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Крис Уорън   Къщата на Крис Уорън Icon_minitimeПет Ное 16 2007, 19:53

-Ами....-Холи се замисли и погледна телефон си. След това много изненадана каза-Днес сме... 13.11 освен ако телефона ми не лъже.
Крис Уорън
Вещер - Уайтлайтър
Крис Уорън

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Крис Уорън   Къщата на Крис Уорън Icon_minitimeПон Ное 19 2007, 23:39

-Господи... Какво ще правим?! Какво ще правим?! - започна да губи контрол Крис.
-Като за начало - трябва да се успокоим. - тихо и бавно изрече Холи.
-Да се успокоим? - с неузнаваемо писклив глас повтори Крис. - Как да се успокоим, като в града са се загнездили наемни убийци на... хм... как да го кажа по-притъпено, ааа... да... един от най-силните демони в света и подземния свят, дори...?!
-Крис, КРИС! - кресна Холи. - Успокой се! Ще се справим, нали са негови пратеници, а не е самият той?
-А какво те кара да мислиш, че тази година не е 1300-ната под ред?
-Това! - Холи заби право в лицето му леко намачкана страница от книга, на която ясно бе нарисувана картинка на Барбас, а под него - календар с годините, в които напада открито и собственоръчно.
-708-ма... 2008-ма... 3308-ма... - повтаряше Крис и с всяка буквичка гласът му възвръщаше нормалната си тоналност.
Holly
Админче
Админче
Holly

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Крис Уорън   Къщата на Крис Уорън Icon_minitimeВто Ное 20 2007, 21:02

-Така успокои се!- каза Холи и продължи- Сега имам едно въпросче имаме ли заклинание с което да убием Барбас или трябва отново да се ровим из книгите?
Fibby
Админче
Админче
Fibby

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Крис Уорън   Къщата на Крис Уорън Icon_minitimeВто Ное 20 2007, 21:30

-Амии чакай да помисля. Не!-отговори и Фийби.
-В такъв случай ще трябва да потърсим.-каза разочаровано Холи.
-Хей Крис, ти имаш ли някаква представа, къде можем да намерим това заклинание?-попита Фийби.
Крис Уорън
Вещер - Уайтлайтър
Крис Уорън

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Крис Уорън   Къщата на Крис Уорън Icon_minitimeЧет Ное 22 2007, 22:30

-Ъъъъ... Барбас? Заклинание? Не... - призна си Крис. - Тук пише, че Барбас се храни от най-големите страхове и фобии на хората, което означава, че единственият начин да го победим, е да изправим някой, който няма страхове срещу него.
-Ами да... как мвоже да сме толкова несъобразителни?! - възкликна Фийби. - Ако се освободим от най-големия си страх, той не може да ни победи.
-Да, но ако се освободим от най-големия си страх, на негово място ще дойде това, от което се страхуваме по-малко от онова, от което сме се освободили...
-Ъъъъ... я пак! - каза Крис.
-Ако сега се страхуваш от стоножки повече, от колкото от паяци, когато освободиш страха си от стоножките, негово място ще заеме този от паяците.
-Ясно... значи сме беззащитни срещу него? - попита Крис.
-Хей, ще намерим начин. Трябва само да предупредим другите. - намигна Фийби.
Holly
Админче
Админче
Holly

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Крис Уорън   Къщата на Крис Уорън Icon_minitimeПет Ное 23 2007, 21:32

-Ето- Холи погледна Фийби и и метна телефона си казвайки - Звънни на Мери-Кейт, Ашли и другите. Аз мисля да отида да потърся дали няма някакво заклинание за освобождаване от страховете.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Крис Уорън   Къщата на Крис Уорън Icon_minitime

Къщата на Крис Уорън
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Charmed Magic :: Акапулко :: кв. "Angels"-