Charmed Magic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Charmed Magic

Forever Charmed

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Къщата на Холи

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Holly
Админче
Админче
Holly

Брой мнения : 88
Registration date : 06.10.2007

Къщата на Холи Empty
ПисанеЗаглавие: Къщата на Холи   Къщата на Холи Icon_minitimeСря Окт 17 2007, 16:50

Време беше и аз да си направя къщичка Smile Ето снимчици Smile
Къщата отвън:
Къщата на Холи 2_1
Хол:
Къщата на Холи PhpMte6ds
Кухня:
Къщата на Холи Phpgttm6Y
Трапезария:
Къщата на Холи 6987
Спалня:
Къщата на Холи Sch_product00000092
Стаята на сестра ми:
Къщата на Холи Categorie4
Моята стая:
Къщата на Холи Bi2212929
Стаите за гости:
Къщата на Холи 01
Бани и тоалетни:
Къщата на Холи BIG_IMG_1183119724389
Къщата на Холи Kolo_ceramika_i_meble_nova_top_pico_nova_top_pico
Джакузитата ни:
Къщата на Холи Gidrm
Къщата на Холи Dzakuzi_400
Билярдна зала:
Къщата на Холи 313_259
Стаята на Ашлин:
Къщата на Холи Still3
Съпругът ми Джъстин: Razz Wink
Къщата на Холи Valentn2ok4vp8
Дъщеря ми Ашлин:
Къщата на Холи Ashlyn6
Кучето ми:
Къщата на Холи Shenik500
Количката ми:
Къщата на Холи Koenigsegg_ccx_400_02
Колата на мъжа ми:
Къщата на Холи Pagani_zonda_r%20trasera
Общите ни коли:
Къщата на Холи 23
Къщата на Холи Rieger-eos-head-17-6-7
Къщата на Холи Volkswagen-concept-a-2006-hatchback-3227392121_600
Къщата на Холи Volkswagen-NEW-Beetle-Convertible-1-4-i-16V-75-Hp-685
Къщата на Холи BMW%20Nazca%20Spider
Моторчета та ни Razz :
Къщата на Холи BMW_R1200R_2_b
Къщата на Холи 1xo2

Последната промяна е направена от на Нед Дек 30 2007, 15:13; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Holly
Админче
Админче
Holly

Къщата на Холи Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Холи   Къщата на Холи Icon_minitimeЧет Окт 25 2007, 19:49

Седейки на дивана Холи се замисли, колко много обича да кара автомобили и реши вечерта, да говори с мъжа си, да си направят писта, за да могат да карат на спокойтвие. Когато съпругът и се прибра, му предложи идеята.
- Здравей!!! Знаеш ли какво си мислех?! Защо да не си направим писта вкъщи?- предложи Холи и очакваше съгласието на съпруга си.
- Добре миличка, но къде ще я сложим тази писта, в двора няма никакво място?
- Ами стаята в мъзето там няма нищо, а и е перфектна за тази цел.
- Добре миличка намери майстори, за да я направят и съм съгласен, хем да имаш, как да си запълваш времето, когато ти е скучно. Ще се радвам да стане бързо, защото нямам нерви да се занимавам.
- Спокойно миличък погрижих се за всичко, само твоето одобрение ми трябваше, за да започнат майсторите да строят. Сега когато си съгласен, ще им кажа утре да започнат, за да може по-скоро да е готово всичко.
Доволна Холи отиде да звънне на майсторите и да им съобщи новината, че утре почват да строят. След като уреди всичко, Холи и съпругът и седнаха да вечерят, а после отидоха да видят, какво прави малката Ашлин. Smile
Holly
Админче
Админче
Holly

Къщата на Холи Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Холи   Къщата на Холи Icon_minitimeСъб Окт 27 2007, 22:06

След два дни пистата беше готова и Холиана с нетърпение очакваше да я види. Когато Джъстин се прибра Холи му съобщи, че майсторите са свършили и всичко е готово. След това двамата се запътиха към мазето, за да видят какво е станало и дали им харесва. Смаяни от резултата разбраха, че е станало по-добре от това което са си представяли. Те веднага решиха да се състезават и да видят коя кола е по-бърза, тъй като тези коли бяха нови и не знаеха коя е по-бързата. Макар че и двете коли бяха бързи както винаги Холи победи, тъй като беше по-опитна от мъжа си. След като Джъстин бе победен няколко пъти от собствената му жена той реши да не се състезава с нея повече или поне днес, защото вече му беше писнало да го побеждават. След няколкото победи на Холи решиха да отидат да вечерят и да видят Ашлин. Те бяха много доволни от пистата. Smile
Holly
Админче
Админче
Holly

Къщата на Холи Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Холи   Къщата на Холи Icon_minitimeВто Ное 06 2007, 00:26

Холиана вече много разтревожена се прибра и започна да разпитва Вероника дали знае нещо:
-Вери има нещо много странно на плажа, или по точно в морето.- започна да обяснява и изкарвайки всичко намерено за възможностите започна да притеснява и сестра си.- Ето погледни всичко това е само един и същ демон ако може да се нарече така. В библиотеката имаше нещо само за този демон, но незнам нали скоро мина пълнолунието.
-Не миличка!!! Работиш твърде много загубила си представа за времето. Вечерта е пълнолунието и има голяма вероятност това същество да точно този демон.
-Добре да побързаме че 20ч. наближава, а аз тогава трябва да съм на плажа.
-Добре да побързаме, но не си и помисляй да караш много си изнервена. Дай ми ключовете!!!
-Добре де печелиш!!! Заповядай!
Holly
Админче
Админче
Holly

Къщата на Холи Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Холи   Къщата на Холи Icon_minitimeЧет Дек 06 2007, 22:40

Холи се прибра с гръм и трясък и всички които си бяха вкъщи разбраха за нейното пристигане. Тя веднага се зарови в "Книгата на сенките" да търси заклинанието за освобождаване от страховете. След като прелисти цялата книга няколко пъти най накрая намери заклинанието което търсеше. Преписа го на един лист и звънна на Фийби да и каже, че е намерила заклинанието и тръгва към плажа. След това взе листа с заклинанието и тръгна.
Крис Уорън
Вещер - Уайтлайтър
Крис Уорън

Брой мнения : 18
Registration date : 18.10.2007

Къщата на Холи Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Холи   Къщата на Холи Icon_minitimeПет Дек 07 2007, 00:01

Точно тогава Крис се телепортира пред нея стряскайки я с внизапната си поява на милиметри от самата Холи.
-Крис! - зъкликна тя.
-Нямаме време трябва да тръгваме.
-Какво е станало? - попита рязко Холи.
-Барбас се е разкрил и атакува ясно на плажа. Трябва да побързаме. - и без да чака повече той я хвана за ръката и двамата се телепортираха на плажа.
Sponsored content

Къщата на Холи Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Холи   Къщата на Холи Icon_minitime

Къщата на Холи
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Charmed Magic :: Акапулко :: кв. "Happy"-