Holly Админче
Брой мнения : 88 Age : 29 Registration date : 06.10.2007
| Заглавие: Къщата на Холи Сря Окт 17 2007, 16:50 | |
|
Последната промяна е направена от на Нед Дек 30 2007, 15:13; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
Holly Админче
| Заглавие: Re: Къщата на Холи Чет Окт 25 2007, 19:49 | |
| Седейки на дивана Холи се замисли, колко много обича да кара автомобили и реши вечерта, да говори с мъжа си, да си направят писта, за да могат да карат на спокойтвие. Когато съпругът и се прибра, му предложи идеята. - Здравей!!! Знаеш ли какво си мислех?! Защо да не си направим писта вкъщи?- предложи Холи и очакваше съгласието на съпруга си. - Добре миличка, но къде ще я сложим тази писта, в двора няма никакво място? - Ами стаята в мъзето там няма нищо, а и е перфектна за тази цел. - Добре миличка намери майстори, за да я направят и съм съгласен, хем да имаш, как да си запълваш времето, когато ти е скучно. Ще се радвам да стане бързо, защото нямам нерви да се занимавам. - Спокойно миличък погрижих се за всичко, само твоето одобрение ми трябваше, за да започнат майсторите да строят. Сега когато си съгласен, ще им кажа утре да започнат, за да може по-скоро да е готово всичко. Доволна Холи отиде да звънне на майсторите и да им съобщи новината, че утре почват да строят. След като уреди всичко, Холи и съпругът и седнаха да вечерят, а после отидоха да видят, какво прави малката Ашлин. | |
|
Holly Админче
| |
Holly Админче
| Заглавие: Re: Къщата на Холи Вто Ное 06 2007, 00:26 | |
| Холиана вече много разтревожена се прибра и започна да разпитва Вероника дали знае нещо: -Вери има нещо много странно на плажа, или по точно в морето.- започна да обяснява и изкарвайки всичко намерено за възможностите започна да притеснява и сестра си.- Ето погледни всичко това е само един и същ демон ако може да се нарече така. В библиотеката имаше нещо само за този демон, но незнам нали скоро мина пълнолунието. -Не миличка!!! Работиш твърде много загубила си представа за времето. Вечерта е пълнолунието и има голяма вероятност това същество да точно този демон. -Добре да побързаме че 20ч. наближава, а аз тогава трябва да съм на плажа. -Добре да побързаме, но не си и помисляй да караш много си изнервена. Дай ми ключовете!!! -Добре де печелиш!!! Заповядай! | |
|
Holly Админче
| Заглавие: Re: Къщата на Холи Чет Дек 06 2007, 22:40 | |
| Холи се прибра с гръм и трясък и всички които си бяха вкъщи разбраха за нейното пристигане. Тя веднага се зарови в "Книгата на сенките" да търси заклинанието за освобождаване от страховете. След като прелисти цялата книга няколко пъти най накрая намери заклинанието което търсеше. Преписа го на един лист и звънна на Фийби да и каже, че е намерила заклинанието и тръгва към плажа. След това взе листа с заклинанието и тръгна. | |
|
Крис Уорън Вещер - Уайтлайтър
Брой мнения : 18 Age : 33 Registration date : 18.10.2007
| Заглавие: Re: Къщата на Холи Пет Дек 07 2007, 00:01 | |
| Точно тогава Крис се телепортира пред нея стряскайки я с внизапната си поява на милиметри от самата Холи. -Крис! - зъкликна тя. -Нямаме време трябва да тръгваме. -Какво е станало? - попита рязко Холи. -Барбас се е разкрил и атакува ясно на плажа. Трябва да побързаме. - и без да чака повече той я хвана за ръката и двамата се телепортираха на плажа. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на Холи | |
| |
|