Charmed Magic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Charmed Magic

Forever Charmed

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Плажа

Go down 
+2
Holly
Fibby
6 posters
АвторСъобщение
Fibby
Админче
Админче
Fibby

Брой мнения : 40
Registration date : 06.10.2007

Плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Плажа   Плажа Icon_minitimeПон Окт 15 2007, 08:01

Ето го и плажа
Плажа Sea

Плажа Hawaii%20098

Плажа Hawaii

Плажа Hawaii_01
Върнете се в началото Go down
http://fibby-forevercharmed.blogspot.com/
Holly
Админче
Админче
Holly

Брой мнения : 88

Плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Плажа   Плажа Icon_minitimeСря Окт 17 2007, 18:29

Един ден Холи реши да отиде на плаж с една нейна приятелка която скоро се беше върнала от Италия и беше отседнала в новата къща на Холиана. Отидоха на плаж и много се забавляваха. Холи много обича водата така че и беше присъщо да се забавлява на плажа. Когато се върнаха вкъщи и се изкъпаха осъзнаха, че са хванали страшен тен и много се зарадваха от тази новина.
Holly
Админче
Админче
Holly

Плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Плажа   Плажа Icon_minitimeВто Ное 06 2007, 00:02

Тук нешо не беше наред. Днес когато Холи се разхождаше по брега на плажа забеляза нещо странно, във водата имаше нещо заради което всеки влязал там умираше, затова там нямаше никой. Холи много се стресна от този факт и реши да поразпита наоколо. Тя разбра, че хората които сутринта са опитали да влязат били убивани от нещо което никой жив не е видял. Оказа се че този проблем се е появил тази сутрин. Холиана решила да събере всичките си познати и да ги поразпита. Звънала им и им казала да дойдат към 20ч. на плажа. През времето оставащо до 20ч. тя планирала да отиде до библиотеката да види дали там има нещо а след това да се отбие вкъщи да говори с Вероника и да поразпита малко и нея.
Holly
Админче
Админче
Holly

Плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Плажа   Плажа Icon_minitimeВто Ное 06 2007, 15:16

На плажа се бяха събрали много хора, за да разберат какво става и защо Холи ги е извикала. Там бяха Мери-Кейт, Ашли, Фийби, Пруданс, Кристофър, Фийби и още много приятели на Холиана.
-Здравейте! Имаме си работа с демон който изяжда сърцята на хората. Ето това намерих за него вижте.- Започна Холи.- Не съм много сигурна, но мисля че е това. Макар че тук не пише, че убива във водата, точно обратното появява се на топло сухо място. Но не намерих никой друг подобен демон.
-Но тук няма нищо за влизането във водата. Ами ако преди да стигнем до него той ни убие!?- каза Ашли.
-Ох, не се бях сещала за това, но ако наистина това е демона нямаме много време. Тук пише, че изяжда само 13 сърца, а вече е изял 9. Това означава, че нямаме време, ако искаме да спасим тези четирима души трябва да побързаме. Вери ти нищо ли незнаеш?
-Не, разбрах от теб. Дори във вестниците нищо не пише.
-Добре аз предлагам да се разделим и да потърсим нещо от сорта на заклинание за дълготрайна защита. Освен ако някой няма друк план???
Крис Уорън
Вещер - Уайтлайтър
Крис Уорън

Брой мнения : 18
Registration date : 18.10.2007

Плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Плажа   Плажа Icon_minitimeВто Ное 13 2007, 00:48

-Аз имам! - рече Крис.
-Слушам те. - отвърна Холи.
-Защо тези, които имат активни сили не останат да дежурят на смени на плажа за идващи хора и съответно напускащи демони, докато всички останали търсят информация и заклинание? Смятам, че така ще имаме по-голям шанс за успех. Пък и аз съм полу-уайтлайтър. Ако някой има проблем, просто да ме повика.
Holly
Админче
Админче
Holly

Плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Плажа   Плажа Icon_minitimeВто Ное 13 2007, 12:45

-Добре- съгласи се Холи -Само че аз отивам да търся заклинание не мога да седя на едно място.Надявайте се да намерим нещо. Айде аз отивам да търся. Чао на всички.
Крис Уорън
Вещер - Уайтлайтър
Крис Уорън

Плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Плажа   Плажа Icon_minitimeВто Ное 13 2007, 17:11

Крис помисли малко и веднага каза:
-Хей, Холи... чакай ме... идвам с теб. Аз съм единствения бърз транспорт до тук, затова ще дойда с теб.
-Добре, но побързай... нямаме време за губене.
Момчето и момичето бяха на няколко десетки метри един от друг и затова Крис реши да скъси усилията, като направо се телепортира до Холи и веднага изчезнаха по същия начин към библиотеката.
Мери-Кейт
Чародейка
Мери-Кейт

Брой мнения : 13
Registration date : 09.10.2007

Плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Плажа   Плажа Icon_minitimeВто Ное 13 2007, 22:14

След като Холи и Крис тръгнаха към библиотеката , Мери пожела да остане да дежури.
-Аз искам да остана да дежуря.-каза Мери-Кейт
-И аз ще остана , няма да те оставя сама-каза Ашли
-Добре Ашли , телекинезата ще свърши много добра работа.Но който няма работа нека да остане .- обърна се към всички Мери.
Prue
Чародейка
Prue

Registration date : 11.10.2007

Плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Плажа   Плажа Icon_minitimeЧет Ное 15 2007, 16:58

-Аз също оставам.По добре да сме три отколкото две-каза Прю-Надявам се да намерят някаво заклинание или отвара бързо, защото активните сили тук може и да не свършат голяма работа
Мери-Кейт
Чародейка
Мери-Кейт

Registration date : 09.10.2007

Плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Плажа   Плажа Icon_minitimeСъб Ное 17 2007, 22:54

И така трите момичета останаха да дежурят на плажа през ноща.Вечерта беше тиха и спокойна.Момичетата седяха до едно дърво и се оглеждаха постоянно.Към три часът Мери чу шум от другият бряг зад палмите.И тъй като Ашли и Прю се бяха унесли , Мери реши да провери какво става там.Стигна до една палма и се прикри зад нея с цел да не я забележи никой . Тя видя демонът Барбас да разговаря с някакъв мъж . Мери разтревожена от факта , вдигна шум и той я видя , но веднага изчезна , а мъжът избяга и Мери не успя да го натигне.Тя отиде при Ашли и Прю и им разказа . След това се обади на Холи и и каза за демонът . Момичетата останаха да чакат на плажа Холи .
Holly
Админче
Админче
Holly

Плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Плажа   Плажа Icon_minitimeЧет Дек 27 2007, 21:03

Холи и Крис пристигнаха на плажа, а там ги чакаха Фийби, Ашли, Мери-Кейт и др. Холи изкара листа с заклинанието за освобождаване от страховете и го прочете няколко пъти наглас. После погледна Барбас и тръгна смело към него.
-Какво правиш!?- възкликна Фийби,
-Няма друг начин все някой трябва да се изправи срещу него, а не искам да ви излагам на такава опасност! Надявай се заклинанието да е подействало.
-А какво ще правиш ако не е подействало?!
-Незнам... но не бъди такава песимистка.
-Но... все пак ако не подейства...???
-Ще импровизирам.
Холи продължи да върви към демона обедена в това, че заклинанието е подействало. За съжаления не беше така заклинанието беше поттиснало страховете и, но не и премахнало напълно. Когато тя се изправи срещу него той видя най-големият и страх-огъня. Тя прибледня, виждаше как всичко около нея гори. Тя умираше от страх не виждаше никакъв начин да се освободи от този страх. Докато не чу Крис да се провиква:
-Холи повярвай в себе си ти можеш да го преодолееш!
Това изглежда и помогна, защото тя повярва, че може и се справи с страха си.
Радосна от това че демона вече го няма тя отиде при останалите да им благодари за помоща и положените усилия да намерят начин за неговото унищожение. После погледна Крис и му каза:
-Ако не беше ти нямаше да успея много ти благодаря!
Крис Уорън
Вещер - Уайтлайтър
Крис Уорън

Плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Плажа   Плажа Icon_minitimeПет Яну 11 2008, 23:50

Крис се изчерви и побърза да каже:
-Ами, то заслугата си е изцябо твоя. Имаш силна воля щом успя да преодолееш страха си.
Кристина Уаят
Вещер - Уайтлайтър

Брой мнения : 2
Registration date : 29.11.2008

Плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Плажа   Плажа Icon_minitimeНед Ное 30 2008, 23:16

Кристина реши да се поразходи по плажа докато чака да разбере да ли е приета в училището. Докато ходеше по снегът, който беше затрупал пясъка тя забеляза, че нямаше никой.
-Хм, май ще е по-добре да влезна вътре-каза си момичето и се запъти към някое по-топло местенце.
Sponsored content

Плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Плажа   Плажа Icon_minitime

Плажа
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Charmed Magic :: Акапулко :: Плажа-
Идете на: